Mesterséges intelligenciával támogatott hangleiratozás szolgáltatás (MIA STT)

MIaaS rövidítés: Mesterséges Intelligencia alkalmazások szolgáltatásként való biztosítását jelenti.

A szolgáltatásként nyújtott mesterséges intelligencia olyan MI-eszközökre utal, amelyek lehetővé teszik a kapcsolódó szervezetek számára, hogy a teljes, KAK infrastruktúrán működtetett MI-technológiát az egyéni létesítési költség töredékéért integrálják, mindezt biztonságos és skálázható formában.


Az IdomSoft Zrt. folyamatosan kutatja azokat a lehetőségeket, amellyel a munkavállalói terhek csökkenthetők és az ügyintézési feladatok optimalizálhatók az államigazgatásban. Ennek keretében vált elérhetővé az alábbi szolgáltatás:


MIA Leiratozó

A szolgáltatás a magyar nyelvű beszédhang leiratozására alkalmas. A használt korszerű beszédfelismerési technológiának köszönhetően a beszédleíró megoldás a diktált beszédet a XXI. századi digitális ügyintézés elvárásainak megfelelően azonnal a kívánt formátumú szöveggé alakítja, mindezt teljes biztonság mellett. A program követi a természetes beszédtempót. Nem szükséges lassan, szünetekkel tagolva beszélni, mint a hagyományos diktálóknál. A klasszikus megoldásokkal ellentétben nem igényel betanulást, sem egyéni beszélőre tanítást. Azonban lehetőséget biztosít egyedi igények,speciális szókészlet használatára. A teljes körű szolgáltatás érdekében egy extra modullal a digitális diktafonnal rögzített hanganyag utólagos feldolgozása is támogatott, amelyet digitálisan hitelesített formátumban tesz közzé a szolgáltatás.


DOKUMENTUMOK

MIA_SZEUSZOK_ASZF_v0.06.pdf (406KByte) (2021.12.29 16:56:21)