Mesterséges intelligenciával támogatott kommunikációs asszisztens (MIA Chatrobot)

MIaaS rövidítés: Mesterséges Intelligencia alkalmazások szolgáltatásként való biztosítását jelenti.

A szolgáltatásként nyújtott mesterséges intelligencia olyan MI-eszközökre utal, amelyek lehetővé teszik a kapcsolódó szervezetek számára, hogy a teljes, KAK infrastruktúrán működtetett MI-technológiát az egyéni létesítési költség töredékéért integrálják, mindezt biztonságos és skálázható formában.

Az IdomSoft Zrt. folyamatosan kutatja azokat a lehetőségeket, amellyel a munkavállalói terhek csökkenthetők és az ügyintézési feladatok optimalizálhatók az államigazgatásban. Ennek keretében vált elérhetővé az alábbi szolgáltatás:

 

MIA ChatRobot – VoiceChat funkcióval

Szöveg alapú MI által támogatott chat rendszer, amely többszintű technikai megoldást implementál.

Az alkalmazás egy ún. Hybrid Chat rendszer, azaz képes egyszerű kérdéskörökben azonnali választ adni, operátor beavatkozása nélkül.

Valamint, képes egy nem kötött kommunikációban elemezni a beérkező tartalmat és MI alkalmazásával irányítani a beszélgetést, így képes helyzetfüggő interakciókra.

Megfelelő mennyiségű és minőségű tanítás után is előfordulhat, hogy ismeretlen témakörbe merül fel a kommunikáció során, ezt felismerve átadja a kommunikációt az operátornak. Ezen működés révén kizárható a válaszadás során a tévedés lehetősége.DOKUMENTUMOK

MIA_SZEUSZOK_ASZF_v0.06.pdf (406KByte) (2021.12.29 16:56:51)